Preus i descomptes

Cada sessió de gravació té les seves característiques i necessitats úniques. Contacti amb nosaltres amb tota confiança per sol·licitar un pressupost a mida.

Per a estudiants i socis de qualsevol associació de músics oferim un descompte d’un 10%.

El lloc de gravació

L'elecció del lloc per a la gravació pot variar des d'una simple habitació fins a la nau d'una església. Com més agradable sigui l'acústica del lloc, millor sonarà la seva gravació. Recomanem llocs on s'escoltin poc els sons ambientals de l'exterior, com per exemple el trànsit, la proximitat de una escola, etc.

L'ús de la interfície d'àudio ULN-8 (3d) de Metric Halo admet una distància de fins a 100 metres entre la microfonia i la gravadora digital. Aquesta distància possibilita en el muntatge a part de la sala de gravació, la inclusió d'un altre espai per així aconseguir una millor escolta per a l'equip de producció.

Sobre l'elecció del lloc podem assessorar, però és el propi artista el que es farà càrrec de les negociacions i reserves pertinents.Servei de restauració d'àudio

Els problemes sorgits amb els fitxers d'àudio poden tenir el seu origen a causa de factors molt diferents. És important disposar dels fitxers originals de gravació o aquells que han estat tractats digitalment el menys possible.

Bàsicament, l'origen dels problemes acostumen a ser de tipus acústic (p. e. una tos, sorolls acústics...), elèctric (p. e. un mal contacte de cable, massa/poc senyal, diferents tipus de brunzits...) o digital (clics, pops i glitches digitals, informació corrupta del fitxer...). La reparació de l'àudio serà menys o més laboriosa en funció del tipus de problema.

Per poder conèixer l'abast del problema cal que ens envieu els fitxers, sense cap compromís. Si us plau, contacti amb nosaltres.