Prijzen en kortingen

Elke opnamesessie heeft zijn eigen unieke kenmerken en vereisten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Muziekstudenten en leden van een muziekvereniging kunnen een korting krijgen van 10% over het totaalbedrag.

De plek van opnames

De keuze van een opnamelocatie kan variëren van een eenvoudige huiskamer tot het schip van een kerk. Des te aangenamer de akoestiek van de locatie, des te beter zullen de geluidsopnames klinken. Bij het kiezen van een locatie wordt aangeraden te letten op de hinderlijke geluiden die van buitenaf kunnen worden gehoord, bijv. het verkeer, nabijheid van school, etc.

Het gebruik van de audio-interface ULN-8 (3d) van Metric Halo ondersteunt een maximale afstand van 100 meter tussen de microfoons en de opname apparatuur. Deze afstand maakt het mogelijk om in de opstelling aan de opnameruimte een onafhankelijke luisterruimte toe te voegen en zo een beter luistercomfort te kunnen bewerkstelligen voor het productieteam.

Wij kunnen u helpen bij de keuze van de opnamelocatie, maar het is de artiest die de onderhandelingen en het reserveren van de ruimte doet.Reparatie van geluidsbestanden

Problemen met geluidsbestanden kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Het is belangrijk om in bezit te zijn van de oorspronkelijke bestanden of zij die zo weinig mogelijk (digitaal) behandeld zijn.

De oorsprong van het probleem is meestal akoestisch van aard (bijv. een hoest, een vallend object…), elektrisch (bijv. een slecht draadcontact, een te sterk signaal, elektrisch gezoem…) of van digitale aard (digitale clicks, pops en glitches, beschadigde bestandsinformatie…). De benodigde reparatietijd van het geluidsbestand is afhankelijk van het type probleem.

Om de omvang van het probleem vast te kunnen stellen, kunt u ons vrijblijvend de bestanden opsturen. Neem dan eerst contact met ons op.